Wednesday, July 25, 2012

BB krémy SKIN79

 Ahoj všem,

po týdnu zkoušení jsem se rozhodla, že už bych konečně mohla napsat recenzi na tyhle BB krémy. Objednala jsem si tyto krémy na základě pár recenzí, které jsem si přečetla na různých blozích. Je jich teda poskrovnu, protože tady v Čechách jsou tyto BB krémy docela drahé a ze zahraničních webů se lidé stále nenaučili objednávat. I já jsem se bála objednat, tak mi je objednal přítel. Příště už objednávám sama :-)

Já sama make-up nepoužívám, protože mi přijde, že mám místo obličeje masku. Několikrát jsem ho zkoušela, ale necítila jsem se v tom svá. Proto si myslím, že je pro mě BB krém to nejlepší. Sice nemám sněhurkovskou pleť, ale jižní typ také nejsem. Co se týče barvy vyhovoval by mi i BB krém od Garnier, ale jeho účinky jsou tristní. Ale o tom jsem psala TADY.

Objednala jsem si BB cream Dream Girls a VIP Gold Collection Super+ BB cream od značky SKIN79. Existují ještě další značky jako SkinFood, apod. Já ale slyšela velkou chválu na tuhle značku, tak padla volba na ní.

DREAM GIRLS BB CREAM

Tento BB krém je určený pro mladou pleť. Není mastný a působí proti mastnotě. Udržuje pleť jemnou, suchou a hebkou dlouhou dobu po nanesení. Má SPF 30 PA++, tudíž blokuje UV zážení typu A i B. 

Tak to stojí na obalu. Krém má tekutější konzistenci. Je hodně světlý, ale po rozmazání se hezky spojí a vytvoří tak přirozený vzhled pleti. Krém není vůbec mastný a hezky se roztírá. Hezky kryje, ale samozřejmě nezamaskuje všechno. Po nanesení nemám pocit toho, že mám na tváři masku a moje pleť vypadá přirozeně. Dalším pozitivem je, že pleť hezky rozjasní. Pokožka je hydratovaná celý den. Krém taktéž vydrží na obličeji celý den. Nemám po něm mastnou T-zónu, což hodně oceňuji! 


VIP GOLD COLLECTION SUPER+


Krém má mít tři efekty. Bělící, chránící proti UV záření a proti vráskám. Ty ještě nemám, ale prevence je prevence, že :-) Krém mám nižší UV faktor, SPF 25 PA++. Ale myslím, že  cokoliv, co je nad 20 je přijatelné. 

BB krém je v krásném balení s pumpičkou pro lepší aplikaci. Když jsem si krém prvně ozkoušela na ruce, tak mi přišel takový popelavě šedý. Krém je hustější konzistence, ale na roztírání to nemá vliv. Je více krycí. Krém není vůbec mastný a ani nezamastí obličej po aplikaci. Navíc krásně kryje a sjednotí se s barvou mojí pleti. Je i lehce parfémovaný. Pleť je po něm krásně hydratovaná a rozjasněná! Krém vydrží na tváři celý den a nesmyje se. I když je vedro, drží. Vyzkoušeno na 100% :-) Navíc se mi na mé pleti líbí víc než pedchozí krém.




Mým osobním favoritem je VIP GOLD. Má tužší konzistenci a lépe se roztírá. Prostě je to jednička! Miluji ho :-)

Jaký BB krém máte vy? Můžete nějaký doporučit? 

Petra

5 comments

  1. Já mám naopak pocit, že skin 79 je v české blogové sféře zakořeněn docela dobře. čtu o něm téměř denně a sama jsem o něm psala včera. :-) já si chci po testování koupit Hot Pink. Nejvíce kladných hlasů jsem slyšela právě o VIP Gold, ale já nevím,mně to pořád přijde jako spíš už pro zralou pleť.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já myslela BB krémy jako obecně. Na ebay jsem viděla další značky. SOuhlasím, že značka SKIN79 je v ČR hodně populární, ale docela by mě zajímaly i ty jiné značky jako Missha, Skinfood, Holika Holika, apod. :) Já si právě objednala ten pro mladou a zralejší pleť a vyhovuje mi víc ten pro zralejší. Tak nevím, co mi tím moje pleť chce říct :D Chci si ještě objednat SKIN79 Super Plus Vital BB Cream, který má být na mastnou a problematickou pleť. A taky chci zkusit nějakou jinou značku pro porovnání :)

      Delete
  2. super recenzia, pekne porovnanie:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji. Snad si objednám ještě nějaké další, aby bylo co porovnávat :)

      Delete
  3. Používám fialový Skin 79 a nemůžu si ho vynachválit

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© simplelifeblog.cz. Design by FCD.